Deju vakars ar muzikālo apvienību REZIDENTI

 

Gaisā virmojot pavasarim, ir īstais laiks greznajās Mazās ģildes telpās vīt deju soļus mūzikas ritmos. Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs “Mazā ģilde” 9. martā plkst. 19.00 ielūdz uz Deju vakaru ar muzikālo apvienību “Rezidenti”, kurā ikviens ar greznību un eleganci varēs izdejoties pēc sirds patikas!

“Rezidenti” ir labu draugu un lielisku profesionālu mūziķu apvienība. Lai gan grupas pirmā uzstāšanās ar šādu nosaukumu notika relatīvi nesen – tikai 2023. gada 6. janvārī Stāmerienas pils Zvaigznes dienas ballē, savu daudzgadu muzikālo pieredzi šie kungi krājuši gan kopā, gan atsevišķi, muzicējot tādos labi zināmos kolektīvos kā “Labvēlīgais Tips”, “Jukebox”, IGO, “Turaidas Roze”, “Big Al & The Jokers”, “Keksi”, MarieN, “No Pusvārda”.

Grupas sastāvā – Modris Laizāns (balss, basģitāra), Juris Kristons (taustiņinstrumenti), Zintis Žvarts (saksofoni), Ainis Zavackis (sitaminstrumenti). Jau 9. martā viņi “rezidēs” Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā “Mazā ģilde”.

Atelpas brīžiem darbosies arī bufete, kurā varēs iegādāties gardus dzērienus un uzkodas. Ieeja pasākumā no plkst. 18.00, ierašanās svinīgā apģērbā. Biļešu cena EUR 20.00. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzē” un RKTMC “Mazā ģilde”.

Biļešu cena 20.00 EUR.

Biļetes pieejamas https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/137483  un RKTMC “Mazā ģilde”.

Pasākumu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko RKTMC “Mazā ģilde”.