Bērnu un jauniešu vokālā ansmbļa "Kolibri" 10 gadu jubilejas koncerts

Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” aicina uz savas 10. dzimšanas dienas koncertu, kas notiks sestdien, 24. septembrī, plkst. 15.00 RKTMC “Mazā ģilde” Lielajā zālē. Kopā ar bērniem un jauniešiem uz skatuves instrumentāla grupa – Ligita Spūle (flauta), Inita Malnača (čells), Māris Treijs (klavieres), Toms Kursītis (bass) un Mārtiņš Kokars (sitaminstrumenti).

Dzimšanas dienas koncerta programmā skanēs gan bērnu izvēlētās dziesmas no “Kolibri” ierakstītajiem Jāņa Lūsēna dziesmu albumiem “Kur ko likt?”, “Manas mājas zvēru dārzs”, “Lai ir!” un albuma “Zem zilās debesu bļodas”, gan dziesmas, kuras kolektīvs ir iekļāvis savā repertuārā pēdējos gados.

Iepriekšējo gadu sarežģītā situācija kolektīva darbību nav apturējusi. Gluži pretēji, radoši izmantojot mūsdienu tehnoloģijas attālinātajās nodarbībās, kolektīvs turpināja augt savā profesionālajā varēšanā. Arī šajā sezonā “Kolibri” iepriecinās klausītājus ar daudzveidīgām koncertprogrammām, kā arī piedalīsies XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII Deju svētku bērnu vokālo ansambļu uzvedumā.  Jau septīto sezonu “Kolibri” dziedātāju balsis būs dzirdamas arī LNO izrādē “Riekstkodis”.

Kolektīva mākslinieciskās vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača. Koncerta režisore Agnese Malnača, horeogrāfe Katrīna Albuže.

Ieeja koncertā bez maksas.

Koncertu ar Rīgas domes un biedrības “Mulino dell’ arte” atbalstu organizē RKTMC “Mazā ģilde”.