Trešās Adventes koncerts ģimenēm "Ar sniega pārslām dejojot"

INFORMĒJAM, KA BEZMAKSAS IELŪGUMI KONCERTA APMEKLĒJUMAM KLĀTIENĒ VAIRS NAV PIEEJAMI!

KONCERTU SKATIES ŠEIT: https://youtu.be/DepvKFBj2Io

Katru gadu Ziemassvētku laiks nāk apciemot mūs ne tikai ar piparkūku un krustnagliņu smaržu, bet arī ar satraukumu un steigu. Skanīgais soprāns Annija Putniņa Trešās adventes koncerta ģimenēm  “Ar sniega pārslām dejojot” klausītājus aizvedīs muzikālā ceļojumā no pirmssvētku drudža līdz bērnības piparkūku smaržai  un sniegpārsliņu dejām!  Anniju Putniņu šajā ceļojumā pavadīs instrumentālā grupa virtuozā pianista Raimonda Petrauska vadībā –  Raimonds Petrauskis (klavieres), Oskars Petrauskis ( saksofons) un Ernests Mediņš (sitaminstrumenti)

Programmā dzirdēsim Ziemassvētku skaistākās melodijas latviešu un angļu valodā –  “Pošam visu greznā rotā”, “Balts sniedziņš snieg uz skujiņām”, “Let it snow”, kā arī fragmentus no Brodvejas mūzikliem un  no tādiem uzvedumiem kā “Mūzikas skaņas”, “Mana skaistā lēdija”, “Ledus sirds” u.c..

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 6. decembra pieejami “Biļešu paradīze” kasēs, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC “Mazā Ģilde” Facebook lapā un www.mazagilde.lv.

Sakarā ar koncerta tiešraidi, lūdzam klātienes apmeklētājus ierasties koncerta norises vietā līdz plkst. 16.50. Koncerta sākums plkst. 17.00.

Šis ir viens no adventes laika kultūras pasākumiem galvaspilsētā, kuru atbalsta Rīgas pašvaldība. Informācija par visiem kultūras pasākumiem galvaspilsētā ir pieejama tīmekļa vietnē http://www.svetki.riga.lv. Tuvojoties Ziemassvētkiem, svētku noskaņu Rīgā ienesīs arī pilsētvides noformējums centrā un apkaimēs.

Koncertu “Ar sniega pārslām dejojot” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu organizē RKTMC “Mazā Ģilde”