Otro Ziemassvētku koncerts “No jāņtārpiņiem līdz zvaigznēm”

2021. gada 26. decembrī plkst. 17.00 RKTMC “Mazā Ģilde” Lielajā zālē Sniedze Prauliņa ar grupu JUUK Otrajos Ziemassvētkos piedāvās klausītājiem Ziemas saulgriežu laikam piemērotu alternatīvu koncertu “No jāņtārpiņiem līdz zvaigznēm”, kurā mīsies viduslaiku, gotikas, bērnu, pasaku un amerikas blūzu mūzikas žanri, radot košu un svētsvinīgu atmosfēru. Tiks atskaņotas gan Sniedzes Prauliņas oriģināldziesmas solo izpildījumā, gan arī grupas JUUK repertuārs. Ziemassvētku tematikas un vēstures līkločus pārdzīvojušās dziesmas saliedēs un priecēs ik vienu no ziemas stinguma nogurušu dvēseli.

KONCERTA TIEŠRAIDI SKATIES ŠEIT: https://youtu.be/BfmDzPQHVX8

Grupā JUUK darbojas atpazīstami alternatīvās skatuves mūziķi, kurus vieno aizraušanās ar alternatīvo, folk, kantrī, un blūza mūziku. Grupā JUUK ir trīs dziesmu autori un solisti – Sniedze Prauliņa (balss, flauta, taustiņinstrumenti), Oskars Jansons (balss, ģitāra), Edgars Šubrovskis (balss, basģitāra), grupā spēlē arī Rinalds Maksimovs (sitaminstrumenti) un Rasa Pole (vijole, taustiņinstrumenti). Koncerta moderators – Reinis Pētersons.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 13. decembra pieejami “Biļešu paradīze” kasēs, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC “Mazā Ģilde” Facebook lapā un www.mazagilde.lv. Sakarā ar koncerta tiešraidi, lūdzam klātienes apmeklētājus ierasties koncerta norises vietā līdz plkst. 16.50. Koncerta sākums plkst. 17.00.

Šis ir viens no adventes laika kultūras pasākumiem galvaspilsētā, kuru atbalsta Rīgas pašvaldība. Informācija par visiem kultūras pasākumiem galvaspilsētā ir pieejama tīmekļa vietnē www.svetki.riga.lv. Tuvojoties Ziemassvētkiem, svētku noskaņu Rīgā ienesīs arī pilsētvides noformējums centrā un apkaimēs.

Koncertu “No jāņtārpiņiem līdz zvaigznēm” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu organizē RKTMC “Mazā Ģilde”.