Otrās Adventes koncerts jauniešiem "Atnākšana"

Adventes laikā Mazā Ģilde piedāvā koncertus ierobežotam skatītāju skaitam klātienē un tiešraidē www.mazagilde.lv un facebook.com/MazaGilde.

Bezmaksas ielūgumi saņemami: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/103637

Tiešraidi skaties ŠEIT:https://youtu.be/kC_1ukq4LB0

Ja persona, kura  izņēmusi ielūgumu kāda iemesla dēļ nevar ierasties uz koncertu klātienē, lūdzam sazināties ar “Biļešu Paradīzi”, rakstot uz info@bilesuparadize.lv (ja ielūgums ir izņemts elektroniski), vai arī atgriezt ielūgumu Biļešu Paradīzes kasēs.

5. decembrī plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” Lielajā zālē notiks adventes koncerts jauniešiem “Atnākšana”. Koncertā uzstāsies jaunā dziedātāja AnnaKrista (Anna Krista Ostrovska) un domubiedriem. Koncertu var skatīties klātienē, izņemot ielūgumus “Biļešu paradīze” kasēs, vai tiešraidē RKTMC “Mazā Ģilde” Facebook lapā un www.mazagilde.lv.

“Atnākšana” ir koncertprogramma, kurā ik vienam interesentam būs iespēja dzirdēt ne tikai AnnasKristas oriģināldziesmas, bet arī visiem zināmu dziesmu kaverversijas, ienesot telpā Ziemassvētku atmosfēru. Jaunā mūziķe uzstāsies tandēmā ar Dominiku Jarmakoviču (ģitāra), Jāni Poli (basģitārista) un Artūru Cukanovu (sitaminstrumenti). Koncerta “Atnākšana” moderators – aktieris un mūziķis Māris Skrodis.

“Mēs esam ne tikai mūzikas darītāji, bet arī aktīvi mūzikas pētnieki un izzinātāji. Domāju, ka tieši tāpēc mūsu repertuārs sastāv no dziesmām, kuras kāda ausīm varētu būt jau piemirsušās. Bet brīdis, kurā publika šīs dziesmas izdzird, un acīs var redzēt to neaprakstāmi nostalģisko “gaismu”, tad ir apziņa, ka repertuāra izvēle ir bijusi pareiza.” – tā AnnaKrista par gaidāmo koncertu.

Dziedātāja Anna Krista Ostrovska savu popularitāti iemantojusi piedaloties televīzijas šovā “X faktors” 3. sezonā, kurā iekaroja vietu finālā. Par savu produktīvāko gadu, ironiski, bet AnnaKrista nosauc tieši 2021. gadu, jo ar šo aizsākās viņas gaitas radio pasaulē. Dziesmas “Nezvani vēl” un “Pusnakts stundā” ir tikai pirmie atspēriena punkti lielai nākotnei, pie kā AnnaKrista turpina aktīvi strādāt.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 29. novembra pieejami “Biļešu paradīze” kasēs, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC “Mazā Ģilde” Facebook lapā un www.mazagilde.lv.

Sakarā ar koncerta tiešraidi, lūdzam klātienes apmeklētājus ierasties koncerta norises vietā līdz plkst. 18.50. Koncerta sākums plkst. 19.00.

Šis ir viens no adventes laika kultūras pasākumiem galvaspilsētā, kuru atbalsta Rīgas pašvaldība. Informācija par visiem kultūras pasākumiem galvaspilsētā ir pieejama tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv. Tuvojoties Ziemassvētkiem, svētku noskaņu Rīgā ienesīs arī pilsētvides noformējums centrā un apkaimēs.

Koncertu “Atnākšana” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu organizē RKTMC “Mazā Ģilde”.