Koncertcikls “Mūzikas ceļojums” SITAMINSTRUMENTI

Svētdien, 16. februārī plkst. 16.00 notiks šīs koncertsezonas ceturtais koncerts koncertu ciklā „Mūzikas ceļojums”, kurā šoreiz uzmanība tiks pievērsta sitaminstrumentiem . “Mūzikas ceļojums” ir unikāls projekts, kas jau vairāku gadu garumā norisinās Mazajā ģildē. Koncertā uzstāsies Rīgas mūzikas skolu sitaminstrumentu klases audzēkņi kopā ar sava instrumenta mentoru – Latvijā plaši pazīstamu mūziķi un pedagogu Gundars Lintiņš. Koncertu moderēs mūzikas žurnāliste Signe Lagzdiņa.

Katrs koncerts sākas ar pasākuma vadītājas ievadvārdiem un jauno mākslinieku pieteikumu. Pirms katra skaņdarba būs iespēja dzirdēt saistošu un izglītojošu komentāru par koncerta programmā iekļauto komponistu un skaņdarbu vēsturi. Katrs jaunais mūziķis sniegs vienu individuālu priekšnesumu, būs arī koncerta mentora priekšnesums, un koncerta izskaņā visi dalībnieki kāps uz vienas skatuves, lai izpildītu kopīgu skaņdarbu.

Šis projekts tiek organizēts ar mērķi veicināt Rīgas jauno talantu attīstību, nodrošinot viņiem iespēju gūt plašāku koncertu pieredzi ārpus savas mūzikas skolas.

Koncertciklā šajā pusgadā vēl paredzēti koncerti 29. martā un 19. aprīlī. Precīzāka informācija sekos

IEEJA BEZ MAKSAS