Koncertuzvedums ģimenēm PASAKAINI SNIEGI SNIEG

Ziemassvētku gaidīšanas laikā, 18. decembr,ī plkst. 19.00 RKTMC “Mazā ģilde” Lielajā zālē notiks koncertuzvedums ģimenēm “Pasakaini sniegi snieg”, kurā piedalīsies RKTMC “Mazā ģilde” bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” (vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača) un instrumentāla grupa.

Koncertuzvedumā mazajiem klausītājiem un viņu vecākiem būs iespēja iegrimt īstā Ziemassvētku noskaņā, klausoties Ziemassvētku dziesmas, ziemai un Ziemassvētkiem veltītus dzejoļus ansambļa dalībnieku lasījumā un izbaudot īsteni ģimenisku noskaņu un kopības sajūtu. Programmā skanēs tradicionālas Ziemassvētku dziesmas, kā arī pazīstami latviešu un ārzemju autoru darbi, kas veltīti ziemai un Ziemassvētkiem, kā piemēram, “Carol of the bells”, “Tu mazā, klusā Betlēme”, “Pirmais sniegs”, “Ziemas ceļa idille”. Koncerta režisore Agnese Malnača.

Koncertuzvedumā kopā ar “Kolibri” muzicēs Ligita Spūle (flauta), Inita Malnača (čells), Elīza Apine (bass), Māris Treijs (klavieres) un Mārtiņš Kokars (perkusijas).

Ieeja koncertā bez maksas.

Koncertu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības  atbalstu rīko RKTMC “Mazā ģilde”.

Vairāk par Rīgas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē http://www.svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.