Vecpilsētas teātris. Inga Ābele “SALA"

26. septembrī plkst. 19.00 Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra “Mazā ģilde” Mazajā zālē būs skatāms Vecpilsētas teātra iestudējums “SALA”.
Latviešu mūsdienu autores Ingas Ābeles lugas Vecpilsētas teātra iestudējuma pirmizrāde notika 2018.gadā.
Izrādes darbība notiek kādā piejūras ciemā. Tā ir attiecību komēdija par cīņu starp brīvības alkām un vēlmi kādam piederēt, par to, kā veidot attiecības, lai nepazaudētu ne sevi, ne to ko mīli. Vai attiecību krīze liek meklēt atbildes, ko darīt ar savu dzīvi, lai neizolētu sevi kā vientuļu salu?
Lomās: Mārtiņš Eglītis, Inga Braunere- Beke, Guntis Arājs, Diāna Zemribo, Agita Skujiņa, Viesturs Links, Faina Ņebova, Aleksandrs Gerbutovs.
Vecpilsētas teātris uz skatuves ir pulcējis dažāda vecuma un profesiju pārstāvjus, kas režisores Edītes Neimanes vadībā rada, eksperimentē, improvizē par mūžīgajām tēmām: ticība, vara, vientulība, naids, mīlestība, atspoguļojot to gan ārzemju, gan latviešu autoru darbu iestudējumos. Teātris regulāri piedalās amatierteātru festivālā “Rīga spēlē teātri” un vairākus gadus ir bijis laureātu izrāžu skaitā. Ar panākumiem teātris ir piedalījies gan pašmāju, gan starptautiskajās teātru skatēs un festivālos.
Biļetes no 11. septembra iegādājamas RKTMC “Mazā ģilde”. Biļešu cena 5.00 EUR un 2.00 EUR (skolēniem, studentiem, pensionāriem).
Iestudējumu “SALA” ar Rīgas atbalstu organizē RKTMC “Mazā ģilde”.