Kultūraspunkts Lucavsala. Diskusija ar biedrības “Ledus lāči” vadītāju Renāru Astru

Lucavsalā pie Pludmales lasītavas laika posmā līdz 1. septembrim katru trešdienu plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” organizēs aktivitates, kas veltītas veselīgam dzīvesveidam un ģimenēm.

 

Vasaras kultūrtelpas Lucavsala aktivitāšu noslēgumā 1. septembrī plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” organizē diskusiju ar biedrības “Lucavsalas Ledus Lāči” pārstāvjiem Renāru Astru un Artūru Aukonu par aukstumpeldēm un to ietekmi uz veselību. 

Biedrība “Lucavsalas Ledus Lāči” popularizē veselīgo dzīvesveidu, organizējot koppeldes un izglītojot cilvēkus par ziemas peldēšanas, peldēšanas atklātā ūdenī, rūdīšanās un citu brīvdabas aktivitāšu ieguvumiem. Diskusijā ar biedrības pārstāvjiem Renāru Astru un Artūru Aukonu ikviens varēs uzzināt par rūdīšanās nozīmību un aukstuma iedarbību uz cilvēka imūnsistēmu. Sarunu vakars notiks, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības. Lai piedalītos aktivitātēs, nepieciešams iepriekš pieteikties – rakstot maza.gilde@riga.lv.

Pēc diskusijas, plkst. 21.00 atzīmējot Zinību dienu, uzstāsies grupa “Pirmais Kurss”.

Šī gada vasarā papildus “Stropiem”, kuri darbojas kopš 2017. gada būs arī 3 kultūrpunkti – Bolderājā, Čiekurkalnā un LUCAVSALĀ, kuros Rīgas kultūras centri sadarbībā ar Rīgas Centrālo bibliotēku un apkaimju biedrībām organizēs kultūrizglītojošus bezmaksas pasākumus Rīdziniekiem.

Pasākumus organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Kultūras, izglītības un sporta departamenta atbalstu.