Kultūrpunkts Lucavsala. Saruna ar “Topi vesels” autori Anci Annu Šternbergu

Lucavsalā pie Pludmales lasītavas laika posmā līdz 1. septembrim katru trešdienu plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” organizēs aktivitates, kas veltītas veselīgam dzīvesveidam un ģimenēm.

21. jūlijā plkst. 19.00 aicinām interesentus uz sarunu ar “Topi vesels” autori Anci Annu Šternbergu*

Veselība kā Veselums – kā rūpēties par savu veselību holistiski un visaptveroši?

Rūpes par veselību nav tikai fiziskās aktivitātes un veselīgs uzturs, tas ir arī iekšējās pasaules stāvoklis un tās līdzsvars. Veselības problēmas vienmēr norāda uz kādu iekšējās pasaules uzstādījumu, bloku, pretestību – kaut ko, kas sevī jāapzinās, lai veselība uzlabotos. Jo brīvāki un priecīgāki esam savā garā, jo labāka ir arī fiziskā veselība! Šajā lekcijā runāšu par veselību kā kopumu- gan par redzamo, gan neredzamo pusi- fiziskajām un emocionālajām rūpēm par sevi. Praktiski padomi veselības uzturēšanai.

Ance Šternberga ir naturopāte, uztura trenere, zīmola “Topi Vesels” radītāja un vadītāja, 2 grāmatu autore. Taču, ja nomet visas “birkas”, tad dvēsele, kas meklē, kas grib iedziļināties, izprast, apzināties, izzināt, kas vēlas dalīties saprastajā, iedvesmot citus uz skaistām pārmaiņām un aicināt drosmīgi iet katram pašam savu ceļu!

 

Pasākums tiks organizēts atbilstoši šī brīža epidemioloģiskajiem noteikumiem.

Interesentus lūdzam pieteikties, rakstot – maza.gilde@riga.lv.
Dalībnieku skaits ir ierobežots.

Šī gada vasarā papildus “Stropiem”, kuri darbojas kopš 2017. gada būs arī 3 kultūrpunkti – Bolderājā, Čiekurkalnā un LUCAVSALĀ, kuros Rīgas kultūras centri sadarbībā ar Rīgas Centrālo bibliotēku un apkaimju biedrībām organizēs kultūrizglītojošus bezmaksas pasākumus Rīdziniekiem.

Pasākumus organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Kultūras, izglītības un sporta departamenta atbalstu.