Tiešraides koncertuzvedums bērniem "Ziemas fejas stāsti"

Tiešraidi skaties šeit:  https://youtu.be/jTpEWTHuHoo

Tuvojoties Ziemassvētkiem, svētdien, 13. decembrī plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” iepriecinās skatītājus ar īpašu tiešraides koncertuzvedumu bērniem “Ziemas fejas stāsti” (režisore Agnese Malnača), kurā piedalīsies Ilona Bagele (balss), Gustavs Melbārdis (balss), bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” (video formātā) un instrumentāla grupa – Ilze Ozoliņa (klavieres), Inita Malnača (čells) un Mārtiņš Kokars (perkusijas).

Tiešraide bez maksas facebook.com/MazaGilde un www.mazagilde.lv. 

Gaidot Ziemassvētkus,bērni izdomājuši šogad rakstīt vēstules nevis Ziemassvētku vecītim, bet gan Ziemas fejai. Vai feja šīs vēstules saņems? Ko vēlas bērni? Ko vēlas pieaugušies? Kāda ir kārotākā šī gada Ziemassvētku dāvana?

Kāds brīnumus gaida un tos piedzīvo, bet kāds pats ir brīnumu radītājs.Ar šo koncertuzvedumu mākslinieki vēlas katrā mājā uzburt siltu un mājīgu Ziemassvētku noskaņu.Tiešraidē skanēs ziemas noskaņām piepildītas melodijas un iemīļotas tradicionālās Ziemassvētku dziesmas.

Ilona Bagele ir Latvijas Nacionālās operas soliste un viena no pieprasītākajām koncertmāksliniecēm Latvijā un aiz tās robežām, ar vērienīgu pieredzi akadēmiskajā, džeza un populārajā mūzikā.

Gustavs Melbārdis ir absolvējis NMV Rīgas doma kora skolas mūziklu nodaļu un piedalījies daudzos muzikālos projektos.

Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis KOLIBRIir viens no labākajiem Latvijas bērnu vokālajiem ansambļiem. Kolektīvs ne tikai sniedz koncertus, bet jau gandrīz desmit gadus piedalās arī LNO izrādēs “Mūzikas skaņas” un “Riekstkodis”.

Koncertuzvedumu “Ziemas fejas stāsti” organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.