Aleksandra Dianīna-Havarda lekcija "KAS IR LĪDERĪBA VISCĒLĀKAJĀ TĀS IZPRATNĒ?"

“Mazajā ģildē” trešdien, 13. martā ar lekciju viesosies “Tikumiskās līderības institūta” dibinātājs Aleksandrs Dianīns-Havards , kā arī tiks prezentēta viņa trešās grāmatas “No temperamenta uz raksturu” iznākšana latviešu valodā.

 

Lekcijas mērķis ir iepazīstināt ar “Tikumisko Līderību” – pirmo sistemātisko un visaptverošo pieeju līderībai, kura balstās aretoloģijā, t.i. zinātnē par rakstura morālajiem ieradumiem jeb tikumiem. Lekcijā tiks runāts par katra cilvēka unikalitāti un ko sevī ietver aicinājums uz personīgo pilnību. Tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, ko nozīmē būt izcilam vadītājam, kas veido uzņēmumu kultūru un no kādiem izciliem piemēriem vēsturē, biznesā un kultūrā mēs varam mācīties un iedvesmoties.
Papildus lekcjiai (krievu valodā) būs arī iespēja dzirdēt paša A.Havarda k-ga dzīves pieredzes stāstu, uzzināt par “Tikumiskā līderības institūta” darbību pasaulē un Latvijā, iespēja uzdot jautājumus pašam viesim, kā arī iegādāties autora grāmatas latviešu un krievu valodā.

Gaidīti dalībnieki, kurus interesē dziļāka sevis izpratne, iekšējā izaugsme, rakstura audzināšana, vērtību izglītība un vēlme pilnveidoties, kļūstot par patiesiem līderiem.

PIETEIKŠANĀS (līdz 11.martam): https://ej.uz/54gy vai pa e-pastu: tlinstituts@gmail.com

Lekcijas ilgums: 2 stundas.
Reģistrācija pirms lekcijas no 18:30.

Ieeja bez maksas

 

Papildus informācija:
T. 29555868 (Egils) vai rakstot: tlinstituts@gmail.com

Aleksandrs Havards ir Tikumiskās līderisma sistēmas izveidotājs un Havarda Tikumiskās Līderības institūta dibinātājs. Dzimis Parīzē, pēc profesijas advokāts. Absolvējis vienu no prestižākajām Francijas juridiskajām fakultātēm Parīzes Renē Dekarta universitātē. A. Havards ir strādājis par juristu un pasniedzēju vairākās Eiropas valstīs, bet kopš 2007.g. dzīvo un strādā Maskavā, kur vada tikumiskās jeb rakstura līderības seminārus gan augstākā līmeņa uzņēmējdarbības līderiem, gan augstskolu studentiem. Viņa grāmata „Līderis un tikums” tulkota un izdota piecpadsmit valodās.