Koncertuzvedums “Jampadracis Rūķu Bodē"

Ziemassvētku gaidīšanas laikā, 16. decembrī, plkst. 19.00 KTMC “Mazā ģilde” Lielajā zālē notiks koncertuzvedums “Jampadracis Rūķu Bodē”, kurā piedalīsies KTMC “Mazā ģilde” bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” (vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača).

Koncertuzvedumā mazajiem klausītājiem un viņu vecākiem būs iespēja piedzīvot īstu rosību “Rūķu bodē”, kur notiek gatavošanās svētkiem. Rūķu mežā visi čakli strādā. Tomēr kāds mēģina izjaukt svētkus. Kurš tas ir? Vai vēlies redzēt Rūķu televīzijas reportāžu no rūķu darbnīcas? Nāc, klausies un skaties svarīgāko notikumu apskatu, dziesmas un dejas kopā ar bērnu un jauniešu vokālo ansambli “Kolibri” un instrumentālo grupu.

Koncertuzveduma režisore Agnese Malnača, horeogrāfe Katrīna Albuže. Uzvedumā skanēs Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Atvara Sirmā u.c. autoru, kā arī tradicionālās Ziemassvētku dziesmas.

Koncertuzvedumā kopā ar “Kolibri” uzstāsies instrumentālisti Ligita Spūle (flauta), Inita Malnača (čells), Elīza Apine (bass), Māris Treijs (klavieres) un Mārtiņš Kokars (perkusijas).

Ieeja bez maksas.

Uzvedumu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko KTMC “Mazā ģilde”.