“Baltās nakts džeza skaņas” Doma laukumā

7. septembrī no plkst. 21.00 līdz plkst. 24.00 mūsdienu kultūras forumā “Baltā nakts 2024” piedāvājam muzikālu pasākumu Vecpilsētā, Doma laukumā, kur izvietotajā vides objektā “Kopā pie Doma” norisināsies pasākums “Baltās nakts džeza skaņas”.
Šajā unikālajā vietā trīs stundu garumā apmeklētājus priecēs izcilas muzikālās apvienības – “City Jazz Riga” bigbends Kārļa Vanaga un Dāvja Jurkas vadībā un “Joker Dixie” (Zintis Žvarts (saksofons), Eduards Raubiško (saksofons), Uldis Ziediņš (trombons), Sandris Skeranskis (trompete), Roberts Rasa (tuba), Raitis Aukšmuksts (sitaminstrumenti) un Juris Skrajāns (bandžo)).
“City Jazz Riga” bigbends ir pazīstams ar savām izcilajām džeza interpretācijām, kas savaldzina ar melodisku brīvību un virtuozitāti. Savukārt “Joker Dixie” piedāvā dinamisku un enerģisku priekšnesumu ar raksturīgajām dixieland mūzikas niansēm.
Ikviens klātesošais varēs baudīt gan labi zināmus skaņdarbus, gan arī mazāk dzirdētas, bet ne mazāk aizraujošas melodijas. Pasākums solās būt īsti muzikālie svētki, kas apvieno dažādus žanrus un stilu, radot neaizmirstamu atmosfēru Doma laukumā. Šī būs lieliska iespēja pavadīt vakaru brīnišķīgā sabiedrībā, baudot kvalitatīvu mūziku un īpašu kultūras pieredzi.
Ieeja pasākumā bez maksas.
Pasākumu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko KTMC “Mazā Ģilde”.