Latvijas 104. gadadienas svētku koncertā “Dzimtenes ainavas”

Latvijas 104. gadadienas svētku koncertā “Dzimtenes ainavas” Rīgas Doma kora skolas jauktā kora (mākslinieciskais vadītājs Jurģis Cābulis), pianistes Agnese Egliņas un Rīgas Doma kora skolas solistu izpildījumā tiks atskaņota latviešu komponistu mūzika. Koncertu papildinās Agneses Egliņas solo priekšnesumi, kā arī solo dziesmas Rīgas Doma kora skolas audzēkņu izpildījumā. Koncertu vadīs mūzikas žurnāliste Liene Jakovļeva.

Koncerta tiešraidi skaties ŠEIT: https://youtu.be/MthS0pP33jk

Jau vairākus gadus Rīgas Doma kora skolas jauktais koris spilgti pierāda sevi kā patstāvīga muzikāla vienība, realizējot vairākus spilgtus projektus, sniedzot augta profesionāla līmeņa koncertus un gūstot laurus starptautiskos koru konkursos.

Rīgas Doma kora skolas jauktā kora svētku koncerts norisināsies RKTMC “Mazā Ģilde” Lielajā zālē, tas tiks translēts arī tiešraidē www.facebook.com/MazaGilde un www.mazagilde.lv.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 10. novembra pieejami  https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/122990

Šis ir viens no Rīgas pašvaldības organizētajiem Latvijas valsts svētku mēneša pasākumiem. Ar visiem Lāčplēša dienai un Latvijas proklamēšanas gadadienai veltītajiem pasākumiem Rīgā var iepazīties tīmekļvietnē https://svetki.riga.lv/, kā arī sekot līdzi to jaunumiem pašvaldības sociālo tīklu lapā “Rīgā notiek“.