Arņa Miltiņa dziesmu grāmatas prezentācijas koncerts “Pārdomu pietura”

Svētdien, 15. oktobrī plkst. 16.00 RKTMC “Mazā ģilde” notiks dziedātāja un komponista Arņa Miltiņa dziesmu grāmatas “Arnis Miltiņš. Dziesmas” prezentācijas koncerts “Pārdomu pietura”.

Lai gan komponists ir vairāk pazīstams ar savām bērnu auditorijai rakstītajām dziesmām  – “Mīļdziesmiņa”, “Brīnumzeme”, “Prusakpolka” (Čību, čābu) un daudzām citām, kuras savulaik ir skanējušas Latvijas televīzijas raidījumā “Alfona māja”, šoreiz koncertā skanēs dziesmas, kuras autoram bija radušās un aktuālas gan Atmodas, gan vēlākos laikos, kuras tika dziedātas gan dažādās sociālās akcijās, folkkoncertos, festivālos, gan saietos pie ugunskuriem.

Dziesmu grāmata un koncerta “Pārdomu pietura” programma ir veltījums LAIKAM. Tam LAIKAM, kad, iespējams, zāle bija zaļāka un jūrā viļņi lielāki. LAIKAM, kurš sajūtās tā arī nepāriet, kura atspulgs savulaik tika sajusts Viktora Avotiņa, Vika, Imanta Ziedoņa, Knuta Skujenieka, Māra Melgalva, Ineses Zanderes, Andra Akmentiņa, Raimondas Vazdikas un citu autoru dzejā.

Koncertā piedalās Ieva Akuratere (balss), Andris Ērglis (balss), Arnis Miltiņš (balss, ģitāra), Kārlis Miltiņš (balss), Jānis Miltiņš (taustiņinstrumenti, balss), Laima Miltiņa – Rode (balss), Dmitrijs Tarasovs (ģitāra), Jānis Miltiņš (ģitāra), Viesturs Samts, Jēkabs Kacens (perkusijas).

 

Biļetes “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un RKTMC “Mazā ģilde”. Biļešu cenas 10.00 EUR un 5.00 EUR (skolēniem, studentiem un pensionāriem).

Koncertu ar Rīgas domes atbalstu un sadarbībā ar “Austras biedrību” rīko RKTMC “Mazā ģilde”.