Kultūrpunkts Lucavsala. ZUMBAS NODARBĪBA AR LIENI KNOPI

Kopš 2017. gada Rīgas apkaimēs darbojas mobilās kulūrtelpas “Strops”. Tās izvietotas pilsētas apkaimēs, kurās nav pastāvīgu kultūras centru.

Šī gada vasarā papildus “Stropiem” būs arī 3 kultūrpunkti – Bolderājā, Čiekurkalnā un LUCAVSALĀ, kuros Rīgas kultūras centri sadarbībā ar Rīgas Centrālo bibliotēku un apkaimju biedrībām organizēs kultūrizglītojošus bezmaksas pasākumus Rīdziniekiem.

Lucavsalā laika posmā no 30. jūnija līdz 1. septembrim trešdienās plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” organizēs desmit pasākumus, kas veltīti veselīgam dzīvesveidam un ģimenēm.

30. jūnijā plkst. 19.00 aicinām interesentus uz ZUMBAS nodarbību kopā ar Lieni Knopi.

Kas ir ZUMBA fitness?
Zumba fitness ir kā ballīte! Dzīve ar zumbu ir pilna enerģijas, pozitīvu emociju un laimes!

Liene Knope ir zumbas fitnesa instruktore no Rīgas ar ilggadēju pieredzi sportā un dejās. Pabeigusi Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju un ir reģistrēta federāciju padomē, kā “C” kategorijas sporta treneris fitnesā. Papildus sertifikāti: Zumba basic, Aqua zumba, Zumba kids, Zumba pro sikls, Strong by zumba.

Liene Knope stāsta :
“Es mīlu pasniegt ZUMBU! Ir tik patīkami just pozitīvu enerģiju virmojam visās zumbas nodarbībās. Cenšos nemitīgi attīstīties, paplašinot savu redzesloku, mācoties un piedaloties daudzveidīgās meistarklasēs un pasākumos. Kā arī pati organizēju daudzveidīgus zumbas pasākumus, lai veicinātu zumbas atpazīstamību, pieredzes apmaiņu un veselīgu dzīvesveidu. Zumba ir kļuvusi par daļu no manas dzīves un es būtu ļoti priecīga padalīties ar savu pieredzi. Iemesls tam ir vienkāršs: katra nodarbība ir kā ballīte! 😀 Atnāciet uz nodarbību un Jūs redzēsiet, ko es ar to domāju! Jums pat nav jāmāk dejot. Tikai kustiniet ķermeni mūzikas ritmā un sekojiet man – es palīdzēšu un būšu ar Jums. Tas ir vienkārši! Es garantēju, tas būs emociju sprādziens! Ar nepacietību gaidīšu tikšanos ar Jums! Zumba ir tieši tas sporta veids, kas apvieno visu vienā – tā ir enerģija, kustība, mūzika, ritms, spēks, pozitīvas emocijas, draugi, domubiedri, attīstība un vienreizēja laimes terapija ikvienam! Liekas, ka esmu atkarīga no pozitīvās enerģijas un prieka, kas vienmēr virmo zumbas nodarbībās un aicinu arī citus sajust un pievienoties zumbas ballītei!”

Pasākums tiks organizēts atbilstoši šī brīža epidemioloģiskajiem noteikumiem.

Interesentus lūdzam pieteikties, rakstot – maza.gilde@riga.lv.
Dalībnieku skaits ir ierobežots.

Pasākumus organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Kultūras, izglītības un sporta departamenta atbalstu.