Ģimenes dienai veltīts koncerts "Esi man blakus"

Sestdien, 15. maijā plkst. 20.00 tiešraidē no Mazās Ģildes notiks Ģimenes dienai veltīts bezmaksas koncerts “Esi man blakus”. Koncertā Zemīšu ģimenes grupa “ZeBand” piedāvās klausītajiem iejusties dzīvokļa ballītes superhītu gaisotnē. “Ir brīnišķīgi muzicēt kopā ar profesionāliem un publikas mīlētiem  mūziķiem. Tomēr vislielākais prieks un gandarījums ir būt uz vienas skatuves ar paša izaudzinātu bandu. Koncerta programmā esam iekļāvuši pašu aranžētu mūziku, kas tuva un nozīmīga Zemīšu ģimenei.”, saka Kaspars Zemītis.

Koncertā “Esi man blakus” piedalīsies – Kaspars Zemītis (ģitāra, balss), Anda Zemīte (klavieres, balss), Kārlis Zemītis (basģitāra, balss), Mārtiņš Matīss Zemītis (sitaminstrumenti, balss), Jēkabs Zemītis (zvaniņi, balss).

Grupa koncerta programmā ietvērusi gan latviešu autoru – Imanta Kalniņa, Valta Pūces, Ulda Marhilēviča, Renāra Kaupera u.c. mūziku, gan ārzemju autoru hītus, kā arī Kaspara Zemīša kompozīcijas.

 

Koncerta bezmaksas tiešraide skatāma www.mazagilde.lv un www.facebook.com/MazaGilde. Pēc tiešraides koncerta ieraksts būs pieejams līdz 18. maijam.

Koncertu organizē RKTMC “Mazā Ģilde” sadarbībā ar Rīgas domes Kultūras, izglītības un sporta departamentu.