Izrāde “Sala”

Izrāde “SALA”

  RKTMC “Mazā Ģilde” Vecpilsētas teātris uzstāsies ar izrādi “SALA”, kura notiks “Mazās Ģildes” Lielajā zālē 29. septembrī plkst. 19.00.

Latviešu mūsdienu autores Ingas Ābeles lugā “SALA” ir jūra, kuģi un darījumi, kas atklāj cilvēku dzīves, kaislības, ilgas un aizvainojumus. Lugas centrā ir stāsts par  cīņu starp divām stihijām – brīvības alkām un vēlmi kādam piederēt. Kā veidot attiecības, lai nepazaudētu ne sevi, ne to, kuru mīli? Ko darīt ar savu dzīvi, lai neizolētu sevi kā vientuļa sala? Uz šādiem un vēl citiem jautājumiem izrāde  liek meklēt atbildes.

RKTMC “Mazā Ģilde” Vecpilsētas teātris uz  skatuves ir pulcējis dažāda vecuma un profesiju pārstāvjus, kas režisores Edītes Neimanes vadībā rada, eksperimentē, improvizē par mūžīgajām tēmām: ticība, vara, vientulība, naids, mīlestība, atspoguļojot to gan ārzemju, gan latviešu autoru darbu iestudējumos. Teātris regulāri piedalās amatierteātru festivālā „Rīga spēlē teātri” un vairākus gadus ir bijis laureātu izrāžu skaitā. Ar panākumiem teātris ir piedalījies gan pašmāju, gan starptautiskajās teātru skatēs un festivālos.

Ieeja bez maksas, aizpildot pieteikuma anketu https://ej.uz/izradeSALA