Tiešraides piemiņas koncerts "Es visas domas aizmirstu"

„Es visas domas aizmirstu,   

 To vienu domājot:            

Ko tev vēl vairāk, tēvzeme,

Par sirdi varu dot..”

/Andrejs Eglītis/

 25. martā plkst. 19.00 Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs “Mazā Ģilde” dāvās tiešraides koncertu, pieminot 1949. gada deportāciju un Komunistiskā genocīda upurus. Koncertā piedalīsies koklētāja Laima Jansone un dziedātāja Anta Eņģele.

KONCERTA TIEŠRAIDE ŠEIT: https://youtu.be/mH6dhZTNdfY

 

Mākslinieces piemiņas tiešraides koncertā akcentēs mīlestību pret dzimteni, radot īpašu, emocionāli uzlādējošu atmosfēru. Koncertā Laima Jansone atskaņos vairākus instrumentālos solo skaņdarbus uz dažādām koklēm – savas oriģinālkompozīcijas, kurās tradicionālās kokles skaņas apvienotas ar mūsdienīgām improvizācijām un latviešu autoru skaņdarbus. Duetā ar Antu Eņģeli tiks izpildītas latviešu tautas dziesmas, Imanta Kalniņa un citu komponistu dziesmas jaunās aranžijās.

Tiešraides piemiņas koncerts norisināsies 25. martā plkst. 19.00 RKTMC “Mazā Ģilde” Lielajā zālē un tas būs bez maksas skatāms  www.facebook.com/MazaGilde un www.mazagilde.lv.

Tiešraides koncertu organizē RKTMC “Mazā Ģilde” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.