Izstāde "Bērnu pasaule"

No 9.jūnija līdz 15.jūlijam RKTMC “Mazā Ģilde” Bellacord zālē notiks Bērnu zīmēšanas studijas izstāde “BĒRNU PASAULE”, kas būs apskatāma katru dienu laikā no plkst.10.00 līdz 18.00.

RKTMC “Mazā Ģilde” Bērnu zīmēšanas studijas izstāde “BĒRNU PASAULE” ir īpašu darbu atlase no studijas 2019./2020. mācību gada sezonas. Darbu tēmas ir ietverošas katra studijas dalībnieka fantāzijas pasaulē. Izstādes apmeklētājiem šī pasaule atklāsies pilna ar brīnumiem, kurā iztēlei nav robežu: ar krāšņiem dabas tēliem, dzīvniekiem, kā arī pazīstamiem pasaku varoņiem.

Bērnu mākslas studijā darbojas ap 20 jauno mākslinieku vecumā no 6 līdz 16 gadiem. Katru mēnesi bērni zīmē un glezno daudzveidīgas tēmas un uzdevumus pēc izvēles, izmantojot dažādas vizuālās mākslas tehnikas (guašas, akvareļa, eļļas pasteļu, zīmuļu, tušas, flomāsteru u.c.). Regulāri mākslas darbi tiek izstādīti tematiskajās izstādēs Rīgas Būvvaldes skatlogos Zirgu ielā, kā arī Rīgas pilsētas dažādu bibliotēku Bērnu literatūras nodaļās. Bērnu zīmēšanas studija “Mazā Ģilde” darbojas no 1983.gada. No 2001.gada studiju vada Kristīne Otersone.

Izstādi “BĒRNU PASAULE” organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Ieeja bez maksas