Sarunu cikla "Noslēpumainā Mazā ģilde". Mūzika. Koris. Ansamblis._ 4. epizode

Turpinot RKTMC „Mazā Ģilde” sarunu ciklu „Noslēpumainā Mazā ģilde”, šīs sezonas pēdējā – 4. epizodē, kas būs skatāma 20. aprīlī plkst. 19.00, Ints Teterovskis ikvienam interesentam piedāvās ieskatīties ēkas kultūras dzīves norisēs, pievēršoties dziedošiem kolektīviem – no bērniem līdz senioriem.

4.epizodi skaties ŠEIT: https://youtu.be/0u7Y48IKm1w

Ceturtajā epizodē turpināsim stāstus par izcilām personībām, kuras darbojušās Mazajā ģildē un ieskatīsimies telpās, kurās tapušas un top aizvien jaunas koncertprogrammas, oriģināli projekti un ikdienā skan dziedātāju balsis. Šajā epizodē Ints Teterovskis sarunāsies ar Dziesmu un Deju svētku goda virsdiriģentu Edgaru Račevski par kori “Sonore”, diriģente Irīna Švarcbaha stāstīs par senioru sieviešu kori „Sudrabotā gaisma”, kā arī bērnu un jauniešu vokālā ansambļa “Kolibri” vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača stāstīs par kolektīva tapšanu un radošiem projektiem.

Pirmajā sarunu cikla epizodē tika stāstīts par Mazās ģildes tapšanas vēsturi, iekārtojumu un restaurācijas procesu. Sarunu cikla otrā epizode bija veltīta dejai, trešā epizode – kora mūzikai.

Sarunu cikla „Noslēpumainā Mazā ģilde” jaunākā, ka arī pirmā, otrā un trešā epizode bez maksas skatāmas www.mazagilde.lv un facebook.com/MazaGilde.

Sarunu ciklu organizē RKTMC „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.