Sarunu cikls "Noslēpumainā mazā ģilde". Mūzika. Koris. _ 3.epizode

 

Turpinot RKTMC „Mazā Ģilde” sarunu ciklu „Noslēpumainā Mazā ģilde”, jaunākajā epizodē, kas būs skatāma 30. martā plkst. 19.00, Ints Teterovskis ikvienam interesentam piedāvās ieskatīties ēkas kultūras dzīves norisēs, pievēršoties kormūzikai.

3. epizodi SKATIES ŠEIT: https://youtu.be/2aDPmTXJt-4

Pirmajā sarunu cikla epizodē tika stāstīts par Mazās ģildes tapšanas vēsturi, iekārtojumu un restaurācijas procesu. Sarunu cikla otrā epizode bija veltīta dejai. Savukārt, trešā epizode – kora mūzikai un izcilām personībām, kuras darbojušās Mazajā ģildē. Būs iespēja ieskatīties telpās, kurās top jaunas koncertprogrammas, oriģināli projekti un ikdienā skan dziedātāju balsis. Šajā epizodē Ints Teterovskis sarunāsies ar diriģentu Didzi Kauliņu par jauniešu kori „Mūza”, diriģents Andrejs Mūrnieks stāstīs par vīru kamerkori „Frachori”, kā arī diriģenti Agita Ikauniece-Rimšēviča un Ints Teterovskis ieskatīsies jauniešu kora „Balsis” vēstures lappusēs.

Šajā pusgadā sarunu ciklā „Noslēpumainā Mazā ģilde” paredzētas četras tikšanās, kuras vada Ints Teterovskis. Sarunu cikla ceturtajā epizodē turpināsim sarunu par mūziku Mazās ģildes kultūras dzīvē. Nākamā sarunu cikla epizode 20. aprīlī. Sarunu cikla „Noslēpumainā Mazā ģilde” jaunākā, ka arī pirmā un otrā epizode bez maksas skatāmas www.mazagilde.lv un facebook.com/MazaGilde.

Sarunu ciklu organizē RKTMC „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.