Koncerts "Mūzikas ceļojums. Trombons un vijole"

Svētdien, 4. oktobrī plkst. 16.00 notiks šīs koncertsezonas pirmais koncerts koncertu ciklā „Mūzikas ceļojums”, kurā šoreiz uzmanība tiks pievērsta trombonam un vijolei . “Mūzikas ceļojums” ir unikāls projekts, kas jau vairāku gadu garumā norisinās Mazajā ģildē. Koncertā uzstāsies Rīgas mūzikas skolu trombona un vijoles klases audzēkņi kopā ar saviem instrumenta mentoriem – Latvijā pazīstamiem mūziķiem Agnesi Kanniņu (vijole) un Rūdolfu Kulbergu (trombons). Koncertu moderēs mūzikas žurnāliste Signe Lagzdiņa.

Katrs koncerts sākas ar pasākuma vadītājas ievadvārdiem un jauno mākslinieku pieteikumu. Pirms katra skaņdarba būs iespēja dzirdēt saistošu un izglītojošu komentāru par koncerta programmā iekļauto komponistu un skaņdarbu vēsturi. Katrs jaunais mūziķis sniegs vienu individuālu priekšnesumu, būs arī koncerta mentora priekšnesums, un koncerta izskaņā visi dalībnieki kāps uz vienas skatuves, lai izpildītu kopīgu skaņdarbu.

Šis projekts tiek organizēts ar mērķi veicināt Rīgas jauno talantu attīstību, nodrošinot viņiem iespēju gūt plašāku koncertu pieredzi ārpus savas mūzikas skolas.

 

Ieeja koncertā bez maksas, iepriekš piesakoties

ttps://ej.uz/4_OKT_MUZIKAS_CELOJUMS